Warning: Trying to access array offset on false in /home/eurodizel/public_html/wp-content/plugins/enovathemes-addons/shortcodes/shortcodes.php on line 3521

Warning: Trying to access array offset on false in /home/eurodizel/public_html/wp-content/plugins/enovathemes-addons/shortcodes/shortcodes.php on line 3528

Warning: Trying to access array offset on false in /home/eurodizel/public_html/wp-content/plugins/enovathemes-addons/shortcodes/shortcodes.php on line 3521

Warning: Trying to access array offset on false in /home/eurodizel/public_html/wp-content/plugins/enovathemes-addons/shortcodes/shortcodes.php on line 3528

Virovitica, Milanovac, Vinogradski put 45
099 800 5000 Josip
Radno vrijeme: Pon. - Pet. 09:00 - 17:00
Eurodizel.hrUvjeti kupnje

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09, 133/ 09, 78/12 i 56/13), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od članka 36. do članka 55.1.

Opći uvjeti

TRGOVAC

Trgovac je Eurodizel j.d.o.o. koji posluje na internetskoj stranici www.eurodizel.eu

KUPAC

Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu, plati ga putem usluge internet bankarstva ili u banci (pošti ili FINI).

Slike i opisi

Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni i/ili potvrđeni su od proizvođača i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici shopa www.eurodizel.eu nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u danu kojem je izrađena narudžba te ako je ista plaćena po zaprimljenoj ponudi do kraja dana. Naknadne ponude mogu se promijeniti bez prethodne najave i promijenjena ponuda ne utječe na prethodno napravljene narudžbe!

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.

Izjava o proizvodima

Trgovac jamči da će proizvod, ako se koristi pravilno i u skladu s priloženim uputama i/ili uputama danim u komunikaciji sa Kupcem, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. Jamstvo počinje danom kupovine. Svi proizvodi prikazani na www.eurodizel.eu su izrađeni od trećih strana i Trgovac izjavljuje da ima jedinstveni položaj prodaje robe.

Jamstvo

Jamstvo za svaki proizvod će biti istaknuto uz opis proizvoda. Kupac je dužan čuvati račun cijelo vrijeme jamstvenog perioda. Jamstvo za tehničke proizvode vrijedi samo ako je proizvod bio pravilno korišten. Valuta prikazana na www.eurodizel.eu je hrvatska kuna (HRK).

Kupnjom proizvoda kupac izjavljuje da prihvaća uvjete poslovanja.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeći su/primjenjuju se uvjeti u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja ovih uvjeta poslovanja.


Prije kupnje bilo kojeg injektora ili pumpe koji se nalaze u našoj ponudi prvo morate dostaviti stari neispravni sklop (injektor ili pumpu)!

Neispravni sklop koji se šalje treba biti:

– Fizički, mehanički i kemijski neoštećen

– Ne smije biti prethodno otvaran i/ili pregledavan u bilo kojem drugom servisu

– Sa svim pripadajućim dijelovima

Kupac organizira i snosi troškove slanja neispravnog sklopa!

× Kako vam možemo pomoći?